Ofertă rapidă personalizată

Securitate antifurt auto perfectă pe principiu electromecanic

Sistemul de securitate VAM funcționează ca un antivirus. Dacă l-ați instalat, nimic nu poate amenința vehiculul dvs. Combinația dintre securitatea electrică și mecanică a vehiculului împiedică orice tentativă de furt.

Mai mult de 20 de ani de securitate insurmontabilă a vehiculului:

din cele 500 de tentative de furt, nu a avut succes nici una

Siguranță anti-furt

Sistemul de securitate VAM este unic prin faptul că se bazează atăt pe un principiu electronic, căt și pe un principiu mecanic. Este vorba despre un dispozitiv de imobilizare cu 6 moduri care simultan poate bloca în mașină 6 elemente sub o combinație mecanică, de exemplu o pedală de ambreiaj și de acceleratie. Prin aceasta se asigură securitatea vehiculului dvs. împotriva oricărui furt posibil. Hoții nu reusesc prin nici una dintre metodele enumerate mai jos:

utilizarea dispozitivului de bruiat semnalul GPS/GSM/GPRS
înlocuirea unității de control a motorului sau a tabloului de bord
înlocuirea contactului cu cheie
utilizarea unei chei-duplicat
utilizarea cititorului de coduri ale telecomenzii

știm să asigurăm 3000

de modele de vehicule

Prima instalare a sistemului de securitate VAM a durat 3 zile. Astăzi durează 4 ore.

De ce sistemul VAM este insurmontabil

Sistemul de securitate VAM se bazează pe principiul securității electromecanice. Datorită acestui fapt acesta diferă de cele mai multe alarme auto sau dispozitive de securitate care se bazează numai pe un principiu electronic sau pur mecanic. Datorită combinației ambelor principii, sistemul VAM este un imobilizator insurmontabil.

Consumul bateriei zero

Sistemul VAM are un consum de baterie zero. Deci, dacă lăsați mașina dvs. timp de 2 săptămâni, de exemplu, într-o parcare de la aeroport, nu se poate întâmpla ca acest lucru să afecteze starea bateriei.

Un sistem de securitate unic pentru fiecare vehicul

Instalarea sistemului este individuală pentru fiecare vehicul. În fiecare mașină sunt securizate alte părți și alte locuri și fiecare utilizează propriul cod logic combinatoric.

Instalăm și în camioane și în utilaje de lucru

Cu sistemul VAM este protejat autoturismul dvs., acesta este instalat în mai mult de 3000 de modele de vehicule. Cu mare plăcere putem instala și în camioane sau utilaje de lucru. Sistemul VAM poate fi instalat, de asemenea, într-o caravană sau iaht!

Știți care este șansa de a câștiga primul premiu la Loto?

Va trebui să depuneți 14 milioane de bilete. Șansa de a ghici combinația corectă în cazul sistemului VAM este similară.

Extinderea sistemului VAM R1

Sistemul de securitate împotriva furtului vehiculului VAM R1 poate fi extins prin următoarele două module:

ilustracia
1

VAM remorcare

Va proteja în mod fiabil mașina dvs. împotriva:

  • încărcării, tragerii, împingerii, remorcării sau înclinării vehiculului
  • furtului roților
  • intrării în partea în care se află motorul
2

VAM acustic

Va proteja în mod fiabil mașina dvs. împotriva:

  • încărcării, tragerii, împingerii, remorcării sau înclinării vehiculului
  • furtului roților
  • intrării în partea în care se află motorul
  • intrării în interiorul vehiculului și în spațiul portbagaj

În cazul tentativei de manipulare neautorizată cu mașină, aceasta va avertiza de prezența făptuitorului printr-o semnalizare luminoasă și sonoră semnificativă. Condiția pentru instalarea VAM remorcare sau VAM acustic este de a avea instalat un sistem de securitate VAM R1.

Condițiile de garanție și impactul asupra garanției auto

Instalarea sistemului de securitate VAM nu are nici un impact negativ asupra garanției autovehiculului. Compania noastră este strict reglementată de condițiile referitoare la furnizarea garanției pentru contractele de consum. Acest fapt înseamnă, că preluăm noi garanția pentru toate părțile vehiculului pe care a fost efectuată intervenția de compania noastră. Noi intervenim numai în anumite părți ale instalației electrice, niciodată nu în mod direct la unitățile de comandă și control, piesele de mișcare sau în zonele de deformare ale vehiculului.

Toate sistemele VAM sunt certificate de Ministerul Transporturilor, Poștei și Telecomunicațiilor din Republica Slovacă. Suntem titularii certificatului de calitate TÜV SÜD Germania. Sistemul de securitate VAM este acceptat de toate companiile de asigurări, inclusiv cele internaționale.

Ofertă rapidă

* Câmpurile obligatorii

Sau sunați-ne la +40 727 206 806