Ofertă rapidă personalizată
VAM security

Istorie

Compania VAM sistem a fost înființată de Štefan Vámoš, care a dezvoltat sistemul de securitate VAM fără o întrerupere timp de 20 de ani pentru a fi cu adevărat insurmontabil. Întreaga familie l-a ajutat la dezvoltarea acestui sistem, dar mai ales fiul lui Richard, care conduce în prezent compania.

După o perioadă de 20 de ani de la înființare, compania VAM sistem se poate bucura de un loc stabil pe piață, precum și de o bază mare de clienți. Astăzi este formată dintr-o echipă de personal cu 14 membri și în afară de Bratislava compania acționează și în Nitra și Kalná nad Hronom. Cu toate acestea, am deschis și o sucursală în Praga și Brno, iar în viitorul apropiat dorim să deschidem o sucursală în Londra.

1

Calea noastră

„Ideea de dezvoltare a unui sistem de securitate a fost inventată de tatăl meu. Și eu am fost întotdeauna interesat de mașini și mi se părea absurd că în acea perioadă furtul mașinii a fost doar o jucărie - nu au existat încă sisteme de securitate sofisticate. Pur și simplu ați întors cheia, ușa s-a închis mecanic și aceasta a fost întreaga protecție a mașinii.““

2

„Pentru a asigura dezvoltarea și producerea primului prototip al sistemului de securitate, aveam nevoie de 1,5 milioane de coroane. Așa că am vândut casa de familie pe care o aveam și am pariat totul pe acest card. Iar acest lucru am făcut fără să avem experiență în domeniul de afaceri.“

3

„Primii șapte ani de activitate, nu am știut cum să scăpăm de datorii. Am făcut prototipul, dar neînvestind bani în publicitate, nimeni nu a aflat despre noi. Iar când am venit la dealeri auto, aceștia nu au avut încredere în produsul nostru. Parcă eram într-un cerc vicios.“

4

„În jurul anului 1996 a fost un punct de cotitură - în acel timp în Slovacia a crescut numărul de furturi al mașinilor și proprietarii autovehiculelor au început să caute și alte opțiuni de securitate decât cele de fabrică. În acea perioadă am asigurat sute de mașini. Unele vehicule au încercat să fure hoții, dar nu au reușit. După această perioadă a fost deja mai ușor: o persoană a spus despre noi celeilalte persoane și așa mai departe. Astfel, am ajuns să fim cunoscuți sub numele de sistem de alarmă, care este cu adevărat insurmontabil.“

5

„Deși avem o poziție bună pe piață, încă mai dorim să îmbunătățim sistemul VAM, atât din punctul de vedere estetic cât și din punctul de vedere practic. De asemenea, dorim să extindem acoperirea noastră și pe piețele internaționale.“

FAQ

Se poate deteriora sistemul VAM?

Această posibilitate, desigur, nu putem exclude, dar până în prezent nu ne-am întâlnit cu astfel de caz, adică să se deterioreze sistemul. Sistemul VAM are o certificare a calității de renumitul SÜD TÜV din Germania.

În cazul pierderii casetei?

În cazul pierderii sau sustragerii casetei, tehnicienii vă vor transcoda sistemul și vă vor da casete noi.

Și dacă caseta mea va cădea de exemplu în băltoacă?

Partea detașabilă rezistă atât la impact cât și la umiditate. Astfel, atunci când este umedă, este de ajuns uscarea și curățarea acesteia.

Câte casete VAM primesc?

Clientul primește întotdeauna 2 casete, pentru a le avea cu ambele chei din mașină.

Care este prețul sistemului VAM?

Deoarece instalarea la fiecare vehicul este unică și la fiecare vehicul sunt blocate diferite părți, prețul depinde în mare măsură de lungimea și complexitatea ansamblului în sine. Dacă ne scrieți sau ne sunați, cu mare plăcere putem să vă pregătim o ofertă de preț concretă.

Până în prezent nu m-am întâlnit cu sistemul VAM. Este o nouă securitate?

Sistemul VAM are o istorie de mai mult de 20 de ani. Acest sistem a fost dezvoltat încet și precis pentru a fi impecabil și pentru a funcționa perfect.

Cât durează instalarea sistemului de securitate împotriva furtului vehiculului?

Deoarece pentru fiecare mașină se instalează în mod unic, durata instalării sistemului VAM variază în funcție de tipul de vehicul, de motor și nivelul de dotare. În medie, durează 3-4 ore.

Ce fel de vehicule pot fi securizate cu acest sistem?

Nu există aproape nici o limitare și sistemul VAM poate fi montat la aproape toate tipurile de vehicule. Singura limitare se aplică autoturismelor produse înainte de anul 2000, eventual vehiculelor istorice în care sistemul electronic nu este suficient.

Unde exact efectuați instalarea?

Instalarea echipamentelor de securitate se desfășoară în prezent în România, Slovacia și în Republica Cehă.

Este posibilă instalarea sistemului împotriva furtului și pe o mașină nouă? Nu se pierde garanția?

Instalarea sistemului nostru nu are nici un impact negativ asupra garanției autovehiculului. Compania noastră este strict reglementată de condițiile referitoare la furnizarea garanției pentru contractele de consum, care sunt reglementate de § 619 din Codul civil și Legea nr. 40/1964 M. o., adică, preluăm noi garanția pentru toate părțile vehiculului pe care a fost efectuată intervenția de compania noastră. Noi intervenim numai în anumite părți ale instalației electrice (cablare), niciodată nu în mod direct la unitățile de comandă și control, piesele de mișcare sau în zonele de deformare ale vehiculului.

6000 de vehicule

are deja instalat sistemul VAM

Înregistrăm mai mult de 500 de încercări nereușite de a fura vehicule cu sistemul VAM.

Ofertă rapidă

* Câmpurile obligatorii

Sau sunați-ne la +40 727 206 806